Kim Jong Un inför rätta

FN vill ställa Kim Jong Un inför rätta för folkmord. Vi har sett bilden enligt länken nedan på Kim Jong Un tillsammans med sina generaler ilsket pekande med sina marskalkstavar mot inbillade fiender.Som av en händelse publiceras samma typ av bilder på Kim Jong Putin som tillsammans med en general med ilsken uppsyn penetrerar en karta (föreställande Ukraina?) med en marskalkstav. Vi är inte där ännu men Putin förtjänar nog snart sin plats bland planetens värsta figurer. Diagnoserna på Un och Putin verkar inte vara svåra att ställa. Ens för en lekman.

http://www.expressen.se/nyheter/fn-diktatorn-maste-stallas-infor-ratta/

6 kommentarer

 1. Marianne R Johansson

  Förbryllande med Kim Jong Un är att han sägs ha studerat i Schweiz!!??
  Han har alltså sett en annan värld?!
  Förbryllande med Putin är att han är världens tredje mest beundrade man??!!
  Säger kanske mer om världen än om Putin?

 2. Håkan Rombe (inläggsförfattare)

  Putin odlar medvetet sin övermänniskamyt. En del gillar tydligen sånt. Den som lever om 30 år har möjligheter att sätta slutbetyg. Skulle tro det blir IG (eller stora C) som det hette i min ungdom. Vi bör kanske känna en viss oro för framtiden för Putin verkar följa en plan. Putins Mein Kampf?

 3. Isak

  Den 20 mars är det 11 år sedan USA mot FN:s och världens protester anföll Irak.
  700.000 irakier dödades, 120.000 irakiska civila mördades, 3 miljoner irakier blev
  stadd på flykt. Tack vare Wikeleaks och avhoppade amerkanska soldater har vi
  fått reda på USA:s krigsförbrytelser. När kommer George Bush att ställas inför den
  Internationella domstolen i Haag för folkmord och krigsförbrytelser

  • Håkan Rombe (inläggsförfattare)

   USA har ibland handlat fel pga att inget bra alternativ har funnits. Så var det för Sverige 1940-45. Alla alternativ hade allvarliga biverkningar. Irak är inte en del av USA, massmördaren Saddam är borta.. Afghanistan är inte en del av USA. Vem vill förresten ha ett talibannäste? I dessa länder hugger de huvudena av varandra i massor för minsta olikhet från den egna rena läran. Sydkorea har en levnadsstandard som 50-falt överstiger Nordkoreas.Om inte USA funnits hade även miljontals Sydkoreaner svultit ihjäl. Världen skulle ha sett hemsk ut om inte USA funnits 1940 – 1990. Hemskare än hemsk. Ska vi gradera kan vi väl börja med de hundratals miljoner som nazismen och kommunismen massmördat. Fullkomligt groteska ismer kan man säga.

    • Isak

     Att försåtligt skjuta oskyldiga kvinnor och barn i ryggen vid vägspärrar
     är mord. Att vålta kvinnor och barn som krigshandling är skändligt.
     Att tortera fångar är krigsbrott. Dessa handlingar har USA begått i
     krigets Irak och Afganistan. Amerikanska soldater har smugglat ut
     bevis där förövarna går att identifiera. Oavsett var någonstans som
     krigsbrott förövas måste dom skyldiga ställas till svars. Det är enda
     sättet att bevara och skydda civilisationen undan djungelns lag och
     dekadans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.