Ligister och psykopater

Jag skulle inte ha sett på Agenda på TV ikväll. Jag blir sömnlös. Jag visste egentligen allt innan, nämligen att IS, Boko Haram och Talibaner är nazister och folkmördare. Dessutom våldtäktsmän, rånare och banditer. Människorov är ytterligare en brottsrubricering. Hemvändare från denna dårskap borde genast arresteras och rannsakas för folkrättsbrott, mord, våldtäkter och andra brott som begås i t ex IS namn. Det är stötande att en del förespråkar att hemvändande gangstrar skall belönas med praktikplatser och samtalsterapi i stället för att ställas inför rätta. De ”hemvändare” som saknar svenskt medborgarskap bör snarast utvisas ur landet.

Nu utreds lagstiftning och nya lagar kan vara på plats om minst ett år, förmodligen mer. Hade föregående regering fått tummen ur aschl-t kunde nya lagar ha varit på plats redan nu. Under tiden vi väntar på nya lagar återvänder tickande bomber som blir vilande celler tills de får order om attack från mullorna i IS. Desertörer från IS straffas med döden så vilka är det som kommer tillbaka? Endera har de med livet som insats lyckats desertera eller så har de släppts iväg mot heligt löfte att begå terrorhandlingar när gangsterledarna i mellanöstern kräver det. Farligt lär det bli!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

7 kommentarer

 1. Marianne R Johansson

  Ja, enligt nuvarande lag är det nog svårt att få någon dömd till fängelse, utan att kunna bevisa att denne mördat, våldtagit och/eller lemlästat någon!

 2. Håkan Rombe (inläggsförfattare)

  Ja så är det. Det borde vara kriminellt att vara medlem i en kriminell organisation som lever på grova brott. Då är man medskyldig.

 3. DKockens hörna

  ”Daltas” där inte lovligt väl med dom här ungdomar?
  Istället för gräddfil bör dom vid gaten (flyget) få veta att ingen återvända finns.
  Dessutom måste vi ha gränskontrollen tillbaka till normalläge,(som det var för)
  Tack o lov är dom flesta muslimer snarlika vi andra,sköter sitt o är lagom laglydiga .
  Annars ska det inte undra mig att SÄPO har ganska gott kläm på dom som rekrutterer,o ynglingarna,som tyvärr är förstört i huvudet.
  I friskt minne (sådär) fick inte en Storumanbo en dom för brott mot mänskligheten ?bland andra domar ?
  Så vist har vi lagar som täcker upp för dylikt
  Med fara för att kallas rasist med mera,vill jag våga att vägra hjärntvättade individer i min närmiljö. .

 4. Håkan Rombe (inläggsförfattare)

  De flesta religionsutövare är vanliga civiliserade människor. Kristenheten har gjort sin hemläxa efter korståg, inkvisitionen, hugenotmassakrer, trettioåriga kriget, häxbränning etc. Islam har en del av sin hemläxa kvar det finns det ovedersäglig statistik på. Enkel matematik.

 5. Mr Cool

  Håkan, du vår väl inte glömt regionens eget stjärnskott och om det inte hade varit så angeläget att få ”hem” denne person hade två polismän sannolikt levt idag. Men nedan lite om ”bygdens son”. I Bosnien-Hercegovina blev han legosoldat och tjänstgjorde i den ökända legionen ”Ludvig Pavlović”. I kriget begick han krigsförbrytelser, dels i stridssituationer, dels i lägren Gabela och Grabovina, där han enligt dom i bosnisk domstol också gjorde sig skyldig till omfattande tortyr av muslimska fångar, bland annat gravida kvinnor, vilket han också erkänt. I maj 1995 blev Arklöv tillfångatagen av muslimer i staden Mostar och dömdes i första instans i september 1995 till 13 års fängelse. En fångutväxling genom Röda korset och insatser från den svenska regeringen gjorde dock att han redan efter drygt ett år kunde flygas hem till Sverige. Strax därefter greps han på nytt och en förundersökning avseende brotten i Bosnien-Hercegovina inleddes men 1996 släpptes han dock ur häktet och i januari 1997 lades förundersökningen ned av åklagare Jan Danielsson. Samtidigt fick Jackie Arklöv 23 000 kronor i skadestånd av staten. Ovan är ett gott exempel på vad undfallenhet och godtrogenhet kan leda till. Läser idag att vi har ett antal terrormisstänkta i Sverige som vi inte kan utvisa eftersom dom riskerar straff för sina gärningar. Helt sjukt.

  • Håkan Rombe (inläggsförfattare)

   Jag har också tänkt på vårt eget ”stjärnskott” i samband med funderingar på vilka det är som åker till folkmord och terror. Då det gäller IS-resenärer är det nog ofta rena psykopater och ligister som söker sig till terrorgrupper där de får utlopp för lusten att plåga och ha ihjäl andra människor. Våldtäkter i samband med misshandel och mord på offret ser man inte ens exempel på i djurriket. Till gangstrarna i Serbien åkte många för att få plåga och dräpa det är ju klart och tydligt. Vår egen ”stjärna” var inte den enda. Jag håller med. Vi har varit naiva och naiviteten sitter i fortfarande. Som jag skrivit ovan finns det säkert många ”hemvändare” som har ett uppdrag från gangsterledarna i IS och Al Quaida att slå till när de får ett visst kodord. De som försöker åka från IS betraktas som desertörer och avrättas på fläcken så jag är ganska säker på att hemvändarna har avtalat om att utföra terrordåd i sina hemländer i Europa. Bevisades i Paris.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.