Trump 750 USD i skatt

I avsiktligt precis rätt tid exploderar nyheten om Trumps deklarationer. 750 USD i skatt är inte illa pinkat av en rikemanspojke som ärvt ett fastighetsimperium av sin pappa Fred Trump och som åker omkring i en Boeing 747 jumbojet som privatplan. Dessa sensationella nyheter lär dock inte påverka Trumps kärnväljare som sväljer precis vad som helst. Jag hade själv i 10-årsåldern Joakim von Anka som idol och nivån ligger väl ungefär där.

Nu är förstås Donald upprörd och spelar låtsasdurspel med sina små händer framför TV-kamerorna så det står härliga till. En parallellitet med händerna som man ser hos små bebisar. Biden kan med fog nu säga, ”LOCK HIM UP”!

Morgonens nyheter är inte förvånande. De stämmer överens med allt som framkommer i boken ”TOO MUCH and NEVER ENOUGH” skriven av Donald Trumps brorsdotter Mary L.Trump med det passande förordet ”How my family created the world´s most dangerous man”.

Donald, en svåruthärdlig skrytmåns, som redan tidigt visade mobbartalanger så att hans pappa Fred skickade Donald till en ”uppfostringsanstalt” en militär skola som även undervisar i de vanliga skolämnena matematik, kemi, historia osv. Vi har ingen motsvarighet till dessa skolor i Sverige. Redan som yngling  köpte Donald lyxbilar för pappas pengar och hade privatchaufför för att imponera. Boeing 747 passar också bra för den som vill imponera. Och Trumps kärnväljare låter sig imponeras!

Mary L Trump, professorn i psykologi, utfärdar diagnosen narcissism om sin farbror. Bara att instämma. Som läsaren förstår tycker jag genuint illa om personen Donald Trump. Köp boken! Läs den!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.