Putler stora förluster

Enligt media rekryterar Ryssland soldater från utlandet som har utbildning i strid i stadsmiljö. Det är desinformation! Ryssland och de flesta andra länder utbildar sina förband i strid i stadsmiljö och då funderar jag över orsaken till detta lurendrejeri. Det är helt enkelt så sorgligt för Putin att de ryska förlusterna nu är så stora att den stora armé han dragit ihop smälter som snö i vårsolen.

Hur stora förlusterna är mörkar naturligtvis Putler. Om vi antar att det rör sig om 6 000 stupade militärer fram till i dag finns det en gammal tumregel som säger att på varje stupad soldat går det 2 st svårt sårade som är ute ur leken för gott eller har lång rehab för att kunna komma tillbaka. Det innebär att 6 000 + 12 000 = 18 000 soldater är försatta ur stridbart skick.

Med andra ord smälter den stolta ryska armén ihop så att den kommer att förlora utan stora nytillskott. Att det skulle gå så urdåligt har Putler inte kunnat räkna ut och därför söks yrkesmilitärer utomlands. Enligt Putler består Ukraina av nazister och knarkare så det är ju en nesa av gigantiska mått att han nu riskerar att förlora. Men i Syrien finns det soldater som han kan rekrytera så att han med hjälp av dessa nytillskott kan förvandla alla Ukrainas städer till grushögar och mörda massor av barn och deras mammor.

Allt för att Putler vill hamna i världshistorien tillsammans med Alexander den Store, Hannibal, Caesar och Stalin samt Putin den Lille! Ett högt pris för en mans galenskap och storhetsvansinne. Finns någon Brutus i Putin den Lilles närhet som kan rädda Ryssland, Ukraina och världen?

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. brorson

  Övning ger inte vana av verkliga krig. De, som har stridit i stadsmiljö och överlevt har ovärderliga erfarenheter. Jag hörde en irakisk regeringssoldat, som hade stridit mot IS i Mosul, hur farligt det kan vara. IS-krigarna hade drogat sig, så att de inte kände smärta och kunde oväntat börja skjuta fastän de var dödligt sårade.

  Man kan inte förvänta sig att någon av sidorna går ut med sanna uppgifter om vare sig de egna eller fiendens förluster. Jag har inte sett några tecken, som inte kan ha andra orsaker, på att det går dåligt för ryssarna, men jag påstår inte att jag vet säkert hur det är med den saken. Militära experter hade väntat sig en blixtoffensiv som vid annekteringen av Krim. Men den annekteringen byggde på överraskning. och en sådan taktik kan användas bara en gång.

 2. Gunnar F.

  Putin har aldrig sagt att HELA Ukraina består av nazister!
  Men många finns det, och det är dessa scumbags han vill utrota, och jag kan förstå Putin att han vill.
  Ta en titt på hela klippet innan det plockas bort. https://youtu.be/FG1fuhKwXVA

  Men då juden Zelenski pga. anledning sätter sig emot, så får det naturligtvis vidare följder -dem vi ser nu-!
  Om clownen Zelenski inte hade varit så påverkad av andra med intressen i Ukraina och släppt de ryska delarna av östra Ukraina -som det röstades om-, till rysk fördel, så hade det här kriget aldrig dragit igång.
  Tyvärr är Zelenski en ’puppet’ till kapitalister som proppar hans fickor fulla med dollar, och då går det som det går, tyvärr drabbar det civila, som inte har en aning om vad som försiggår ’behind close doors’.
  Vidare så är denne US överste och rådgivare åt Pentagon värd att lyssna på i denna intervju, när det kommer till Ukraina o Zelenski, Nato o EU. https://youtu.be/RHxZyPdo3L0

  • Anton

   Gunnar F, vilken trollfabrik tillhör du? Eller är du bara blind för de fruktansvärda övergrepp som Ryssland begår i Ukraina?

  • Rolf O

   Det går inte att svara på troll, Fox news,!! att svara blir som att,,, ja, tala till en stenvägg. Vissa lever i en annan värld, dom tar inte in något, eller är köpta, pengar kan köpa det mesta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.