Gangsterregimen i Kreml når nya höjder

Nu kommer uppgifter om fortsatta terrorbombningar mot civila mål i huvudstaden Kiev t ex utslagning av elförsörjningen. Gangstrarna i Kreml fortsätter sitt olagliga krig mot grannlandet Ukraina. Kamrat Putlers mål är kanske att överträffa idolen och fd bankrånaren Stalin som enbart under åren 1932-33 tog livet av 4,5 miljoner ukrainare genom avsiktlig svältdöd. Giftmördaren Putin i Kreml är ju också sadist! (Litvinenko)

Det måste bli en ”Nürnbergrättegång” efter dessa terrorbombningar (Hitlers uppfinning) och olagliga anfallskrig. I likhet med topparna i nazistpartiet i Nazi-Tyskland borde de ansvariga bödlarna i Kreml dingla i galgarna efter rannsakningen.

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. brorson

    EU vill sätta upp en särskild domstol, med stöd av FN, för att utreda och väcka åtal för möjliga krigsbrott begångna av Ryssland i Ukraina. Det säger EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen enligt flera medier.

    EU, som genom sin makthunger och expansionslusta har en stor del av skulden till kriget i Ukraina, vill alltså upprätta en specialdomstol, som bara ska döma krigsförbrytelser, som har begåtts av den ena parten. Varför inte döma även ukrainska krigsförbrytare för deras brott mot den egna befolkningen? Varför inte döma gangstrarna i Kiev för deras stölder av privat egendom från s.k landsförrädare. Det kan vara personer, som har skrivit något positivt om Ryssland på Facebook, bl.a. äldre människor som minna Sovjetunionen – och drömmen om ett demokratiskt Ryssland – med saknad.

    Varken Danmark eller Norge har någonsin varit en del av Tyskland, Finland har visserligen varit ett ryskt storfurstendöme, men har i övrigt ingen gemensam historia, politiskt, språkligt, religiöst eller kulturelt med Ryssland – däremot med Sverige. Även de baltiska staterna skiljer sig i dessa avseenden från Ryssland.

    Om det nu är så bra att dela upp förbundsstater i en massa småstater, vilket verkar vara Nato:s mål i Ryssland, varför inte börja med USA? Eller Tyskland? EU och Nato har faktiskt gjort allting för att bromsa den påbörjade demokratiska utvecklingen i Ryssland och har i praktiken tvingat landet att införa krigslagar. Tyska politiker, som velat ha en fredlig samexistens med Ryssland, hängs ut som något slags kollaboratörer, bl.a. kristdemokraten Angela Merkel och socialdemokraten Gerhard Schröder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.