Domstolslokaler ägs av gangsters

Södertälje Tingsrätt hyr sina lokaler av den organiserade brottsligheten. Hur kan det komma sig frågar sig vän av ordning. Det enkla svaret är att en privatiseringsvåg ägde rum för ett trettiotal år sedan. Det finns bakgrunder till detta. Dels var det en trend ”i tiden” och dels handlar det om ett Centerparti som sökte nya väljare. Det forna Bondeförbundet hade en allt mindre väljarmarknad, bönderna, att konkurrera om. Simsalabim, Centerpartiet satsade på Folkpartiets paradgren liberalismen och började kannibalisera på Folkpartiets väljare. Folkpartiet svarade på detta genom att muta in ordet liberal och anta det nya namnet Liberalerna.

C tog täten i liberaliseringsfrågan. Allt som stat, landsting och kommuner gjort och utfört skulle privatiseras. Skola, sjukvård, omsorg, fungerande telefon i alla hem, lokaler för myndigheter, sjukvårdslokaler etc etc. ALLT skulle privatiseras, sjukhus och t o m lokaler för myndigheter och rättsväsendet! Statsråd gav sig in på elproduktionen genom affärer med kraftverk via statligt ägda Vattenfall. I en affär rök uppåt 100 miljarder när statsråd tänkte för stort.

Nu står vi här, med gangsters som äger domstolsbyggnader, skolbetyg som är till salu, religiösa samfund av extrem sort som driver friskolor, personlig assistans med mångdubblade kostnader på grund av fusk med t ex rullstolsbundna som åker på semester till Medelhavet för att få vila upp sig från rullstolen några veckor. I andra fall handlar det om familjer där någon, några, är ”gravt handikappade” och andra familjemedlemmar anställs som vårdare i familjeägt företag.

DET HAR GÅTT FÖR LÅNGT! Återtåget måste börja innan vi fastnar i maffiaproblem.

Etiketter: , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. GF.

  Det är många år försent, men bättre sent än aldrig att återta Sverige!
  Vi som ser Sverige som vårt fosterland, måste sätta hårt mot hårt, tordas säga vad som skall sägas, icke längre knyta näven i byxfickan och låta saker passera!
  Kanske lika bra att försöka dra igång ett inbördeskrig, innan tåget har gått för all framtid för Sverige som vi kände det!
  Kanske, kanske lite väl drastiskt, men vi måste visa vart skåpet skall stå, och det kan då innebära att tex polisen måste börja använda sina verktyg, tjänstevapen tex. (Påsk kravallerna) .
  Det duger inte med vad den vänsterorienterade polisskolan på Södertörn m.fl. lär ut nu nu för tiden, med lågaffektivt bemötande,passivt motstånd osv.
  Polisens agerande mot svenskar kontra invandrare skiljer sig också av någon anledning som torde kunna läggas på politikernas axlar och politikernas direktiv till och tillsättningar av polischefer på högsta ort!
  Det går alltså an att använda vapen på allt ifrån förståndshandikappad svensk som hade’smitit’ut på natten och blev skjuten död i ryggen på en innergård i Vasastan av polis) och demonstrerande SVENSKAR (skjuten i ryggen gbg kravallerna av polis) -detta var bara två exempel, finnas otaligt många fler där etniska svenskar blivit brutalt omhändertagna etc.
  Men när det kommer till invandrare så skall det gullas och i vissa fall belönas t.om. så knäböjer poliser i uniform (ifs. en kvinna) inför invandrare som tar ton, inte konstigt att det ser ut som det gör!
  Även civila måste tänka om , och inte välkomna vilken som helst (som batik kärringar dito män gör med tex. Refugees welcome etc.)
  Som sagt rädda det som räddas kan eller så blir det att siste man tar med flaggan,,, som minne av ett väl fungerande land fram till 1975!
  Till sist; läste häromdagen att Sverige anses som det sjukaste landet i EU, jag är beredd att skriva under på det alla dar i veckan!
  Ja sen så har vi alla andra problem på näst intill alla plan, som måste tas itu med! VI men framför allt nästa generation har ett jävla hästjobb i framtiden -själv är jag en generation babyboomer så det börjar nästan vara i sista stund, får väl fortsätta som tangentbords krigare om inte annat till det oundvikliga slutet.

  • Mique

   Du måste skämta, skulle mesiga ”storsvenska” fjollor få ordning på Sverige!? ”Inbördeskrig” är väl din stående våta dröm.

 2. Basic Rules

  Kan bara göra tummen upp 👍!

  Andra sidan av samma mynt är vad man kallar ”det vanvårdade våldsmonopolet”, det finns fler ”sidor” förresten.
  Ett tydligt tecken på staters förfall är att statens våldsmonopol allvarligt och dessutom framgångsrikt utmanas av enskilda eller grupperingar. Det tydligaste exemplet var i USA såklart, med BLMs framfart med budskapet att avskaffa polisen.
  Även i vårt land demonstrerades det med samma budskap, trots att folksamlingar var förbjudna på grund av covid. Till vem skulle dessa då vända sig i sin påstådda rasism de utsätts för ?
  Till Expo, AFA ?
  För att upprätthålla polisens dvs statens våldsmonopol krävs att man faktiskt har tillräckligt med våldsmonopol och viljan att utöva den !
  Den svenska staten har minst sagt vanvårdat sitt våldskapital, det är en anledning till att Sverige med sina dödsskjutningar och bombdåd/sprängningar sticker ut i Europa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.