Kreml efterlyser politiker i väst

Det ser ut som om en allvarlig åkomma har brutit ut i Kreml. Ett antal politiker i Baltikum efterlyses av den brottsliga regimen i Kreml för påhittade brott. Något i stil med att bankrånaren anklagar banken för att låsa dörren när bankrånaren behagar dyka upp. Kanske en reaktion på att krigsbrottslingen Putin är internationellt efterlyst av internationella domstolen i Haag?

Sverige har kanske anledning efterlysa Rysslands utrikesminister Lavrov för vanhelgande av svenska toaletter! Han har ju offentligt uttalat sig negativt om svenska toaletter som är tillåtna för båda könen och därvid framhållit de ryska utedassens förträfflighet som minsann är tydligt könsuppdelade med symboler på dörrarna. Odören från utedassen är dock unisex. Hur klarar den känslige Lavrov av detta?

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

 1. Basic Rules

  https://nyadagbladet.se/utrikes/fn-radgivaren-vast-tvingade-fram-kriget
  Historisk bakgrund som inte kan avfärdas, i stället för invektiv och känslor.

  Nationalekonom med digert cv:
  Jeffrey Sachs är en framstående nationalekonom, geopolitisk analytiker och ekonomisk rådgivare som vid två tillfällen rankats som en av världens 100 mest inflytelserika personer av Time Magazine. Han doktorerade som 26-åring och blev professor vid Harvards universitet blott 29 år gammal, där han tillbringade två decennier innan han tog anställning på Columbia University.

  Sachs är ordförande för FN:s nätverk för lösningar för hållbar utveckling, medordförande i Council of Engineers for the Energy Transition, akademiker vid Vatikanens påvliga akademi för samhällsvetenskap och kommissionär för FN:s bredbandskommission för utveckling.

  Han har tidigare också arbetat som särskild rådgivare till FN-generalsekreterarna Kofi Annan, Ban Ki-moon och Antonio Guterres, assisterat presidenterna Gorbatjov, Jeltsin och Kutmja och har dessutom skrivit en rad böcker som kommit med på de amerikanska topplistorna – bland andra The End of Poverty och The Price of Civilization.
  Sammanlagt har Sachs emottagit 42 hedersdoktorat och även fått mottaga hedersbetygelser av bland andra Frankrikes och Estlands presidenter.

  • Håkan Rombe (inläggsförfattare)

   Det är väl snarare KGB-mannen Putins sårade känslor över förlusten av imperiet och de förslavade östeuropeiska länderna som är orsaken till Rysslands storskaliga anfall på det självständiga landet Ukraina, annekteringen av Krim, kriget mot Georgien mm!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.