Hetsjakt mot åklagare

Wikileaksanhängare har framfört allvarliga hot mot åklagaren i våldtäktsutredningen mot Julian Assange. Säpo är inkopplad för att utreda hotet.  Brottsoffren i våldtäktsutredningen utsätts för hetsjakt från Wikileaksanhängare. Datasystemen hos banker och åklagarmyndighet mm hackas så att vanligt folk hindras i sina legitima göranden och låtanden.

Det är svårt stt se hur vanligt folk och folkopinionen ska kunna vinnas för Wikileaks korståg mot demokratiska staters hemligstämplade diplomatiska korrespondens när vi bevittnar rena ligistaktioner. När har en misstänkt våldtäktsman blivit hyllad och brottsoffren hånade senast? Var det inte på den där skolan i Bjästa där t o m kyrkans präst hyllade förövaren och därmed verbalt avrättade brottsoffret. Man kan ju undra i vilken värld många Wikileaksanhängare lever i. Information om hur Assange lever och beter sig styrker min bild av en sektliknande organisation med en ledare som tar sig friheter som brukar tillskrivas ledare i religiösa sekter.

Diplomatin som bl a brukar kunna förhindra krig och avveckla krig kan inte utövas i direktsändning, det begriper de flesta. Sekretessarbetet behöver uppenbarligen anpassas till den nya verkligheten. Brottslingar är inte längre bara tjuvar med kofot och djurrättsaktivister som eldar upp bilar och vandaliserar matställen. Brottslingarna är nu även aktiva på Internet till förtret och besvär för vanligt folk.

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

 1. Isak

  Till att börja med så är våldtäckt ett avskyvärt brott,
  och alla som misstänks skall åtalas och rannsakas och
  det gäller även Julian Assange. Wikeleaks har avslöjat
  krigsbrott och brott mot mänskligheten. Bl.a tortyr av
  Irakier och 15.000 fler mördade civila Irakier än vad
  som tidigare erkänts. Ultrahögern i USA har utfäst en
  dödsdom över Assange. Kan nu konstatera att Herr Rombe
  nu ansluter sig till den konservativa högerns försvar.
  Kan också konstatera att åklagaren inte är helt säkert
  att ett ev.kommande åtal håller för en rättlig prövning.

 2. DKocken

  I botten av altt det här trams,har USA/s egen kår skulden,för att inte hålla tät.
  all äre för diplomati;men antagligen tänker dom sig lite bättre för i framtiden.
  Med handen på hjärtat,tycker jag att många får vad dom har förtjenat.
  Fult är det då allenfals att föra folket bag om ljuset.

 3. Vilhelminabo

  En våldtäckt är när någon tvingar sig på en annan mot ett nekande. I ett sv de här fallet sov personen och det är svårt förstå att man inte känner av någon då som tvingar sig på en, samt hur/om man upptäcker det efteråt och vilken som utfört det hela.
  I andra fallet var det oskyddad sex som påstås. Hur ska det bevisas, ord står mot ord och inga vittnen var närvarande?
  Vad beträffar friheten på Internet kan jag bara gratulera vad som kommer fram, som annars skulle vara höljt i dunkel och vi bara kunde spekulera om. Maktens män har inte längre patent på den s k sanningen grundade på lögner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.