UFO-folket i farten igen.

Dokument har släppts som uppges bevisa att 3 st flygande tefat med utomjordingar besökte USA på 1940-talet. Tillåt mig småle bekymrat. Om det nu går. De här skrönorna fyller förmodligen ett behov eftersom de är så seglivade. Är det hoppet månne att ett flygande tefat landar och erbjuder en hädanfärd i vår egen galax Vintergatan eller till andra galaxer som hägrar?

Eftersom en resa i ljusets hastighet verkar minst sagt utesluten torde krävas en livslängd på miljontals år för att komma levande fram till resmålet. Detsamma torde gälla omvänt. För det är väl någon form av biologiskt liv i dessa besökande tefat man tänkt sig. Nä nu problematiserar jag inte längre. Jag utbrister bara "HJÄRNSPÖKEN"! 

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

 1. Gunnar Andersson

  Ett annat seglivat hjärnspöke är ju villfarelsen att Rysslands största önskan är att få invadera Sverige.Men å andra sidan, Ett land som har råd med 4 flygplatser per 30 tusen medborgare kan ju framstå som enastående rikt och därför värt att invadera ?

 2. Vilhelminabo

  Hu så dåligt få oss tro detta. Kalle Anka ser jag hellre som verklig än dessa påhittade spektakel. Snömannen hade visst visat igen. Ha, ha, ha…..
  Faktiskt tror jag vi låser fast oss i tänkandet av hur materia förflyttar sig och att begränsningen skulle ligga i gravitation och avstånd. Man kan ju leka med tanken att det skulle finnas nåt som existerar som fungerar precis som tanken. Alltså som inte uppfylls av några naturlagar. Att finnas på en plats någonstans i universum utan kroppslig förflyttning och att själen eller personligheten lämnar kroppen efter döden och går vidare?

 3. Jimmy Lindberg

  Det finns många som tror på sådant som inte går att bevisa, men då vill jag understryka ”tror”. Det är ingen exakt vetenskap och behöver de något sådant för att palla med tillvaron så låt gå. Men vänligen håll det för er själva!

 4. Vilhelminabo

  Det finns ingen exakthet uppmätt hur stort universum är, det är något man får spekuler i och det finns inget vetenskapligt bevisat och man lika gärna förlita sig på olika teorier eller ”tro” det man vill. Att allting skulle bestå av materia och att vi därmed skulle kunna mäta och avgöra olika saker i vår närhet eller runt omkring har ju visat sig att så inte är fallet. Hjärnan exempelvis kan vi mäta och ha koll på om olika områden i den. Själva tanken och fantasin är obegränsad och omätbar, så varför skulle universum och våran tanke vara så olika? Det vi ”tror” är att allting började en gång och att det tar slut en dag. Det behöver inte alls vara så. Bevisa motsatsen den som kan?

 5. Håkan Rombe

  Svar till Vilhelminabo (2011-04-11 16:02)
  Det vore konstigt om människan nu skulle veta allt om kosmos. Mycket av det vi vet har dock visat sig stämma vid mätningar. Krökta rummet, svarta hål, ljusets hastighet, universums expansion mm. Flygande tefat eller UFO:s har icke kunnat bevisas och att sådana skulle ha tagit sig genom jordens atmosfär och landat och att utomjordingar promenerat omkring på vår planet är så osannolikt att man nog med visshet kan säga att det är fråga om synnerligen kreativa fantasier. Men det kan vi kanske unna oss om man tänker på alla fantasier som uppfinningsrika människor bestått mänskligheten med genom årtusendena. Anfallskrig startades förr i tiden när stjärnbilder var i ett visst läge mm, alltså rena stolligheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.