Ewa Björling ny Karl XII?

Droghandelsminister Ewa Björling vår nye Karl XII? Hon förklarar det totala kriget mot EU om EU inte låter det politiska droghandelsbolaget (Tobaksaktiebolaget styrt av ägarna-politikerna) sälja in den beroendeframkallande drogen snus till ännu ej snushärjade länder. Regeringen bevisar på detta sätt det galna i att staten äger bolag som opererar på droghandelsmarknaden eller överhuvudtaget på en marknad. Är det inte vapenexport till världens värsta diktatur Saudiarabien så är det drogförsäljning. Fullständigt morallöst! De politiker som står bakom detta är fullständigt skamlösa!
 Det som tidigare påstods vara en kamp för snuset till de svenska beroende snusarna visar sig nu vara något helt annat. Björling kan t o m gå med på den kvalitetsförändring som hon tidigare kunde gå i döden för (krig är farligt) om Sverige bara får droga ned övriga Europa. Så var det med det. De svenska snusarna skiter hon i bara Tobaksbolaget får fortsätta fördärva folks hälsa utomlands. Usch vilket moralträsk regeringen klafsar omkring i!

Etiketter: , , , ,

En kommentar

  1. Håkan Rombe

    Fredrik Reinfeldt har tydligen läst min blogg för i dag har han tagit droghandelsminister Ewa Björling i örat p g a hennes språkbruk om ”fullskaligt krig” mot EU i dessa dagar när EU får Nobels fredspris. Reinfeldt konstaterar också att svenskarna får fortsätta snusa vilket har varit ett faktum hela tiden. Droghandelsministern har uppviglat lättlurade snusare att tro att EU var i färd med att förbjuda snusarna i Sverige att snusa när hennes egentliga ärende var att bereda väg för export av den beroendeframkallande drogen snus till ännu obesmittade och intet ont anande EU-länder. Av denna handelsminister skulle jag inte köpa en begagnad bil!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.