Jonas Gardell har humor han!

Lite sämre med humorn har i regel de människor som viger sina liv åt diverse ismer med blind tro som kännetecken. Humorn var faktiskt en viktig del i kommunismens kollaps, skämten man och man emellan kunde inte övervakarstaten stoppa. . Satir och humor är en viktig del i det offentliga samtalet och måste vara tillåtna. Jonas Gardell hade haft fräckheten att driva med det behov av att gömma kvinnorna under heltäckande burka som många i vår värld lider av och som förekommer inom islam. Kan inte vara kul att vara tvingad att spöka ut sig i sådana heltäckande helsvarta  kläder (av Gardell benämnda 1-manstält) när temperaturen överstiger 30 plusgrader och solen gassar från klarblå himmel. Läs gärna artikeln enligt länk nedan där Jonas Gardell utvecklar sin syn på att inte ens religion skall vara fredad för humor och satir.

http://www.expressen.se/kultur/jonas-gardell-om-skamtet-pa-twitter/

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.