Vattenfall tar reson

Angående avstängd el på äldreboendet Tranan i min föregående blogg. Erik Zakrisson Vattenfall i Umeå har ringt upp mig nu på morgonen och bett om ursäkt för handläggningen av den avstängda elen. Vattenfall kommer att se över rutinerna för abonnemangen på äldreboenden och även se över funktionen för tecknande av abonnemang på Vattenfalls hemsida. Min mor kommer att få kompensation för de olägenheter avstängningen medfört. Strömmen kopplades på i går eftermiddag kl 1625, enligt uppgift och UTAN avgift på 1600 kr. Detta hände efter mitt samtal med kundtjänsten i Umeå och medan jag satt hos mor i matsalen. Eftersom jag lämnade matsalen och åkte hem till Långsjöby efter kl 1700 upptäckte jag inte att elen då kopplats in. Det torde dock ha uppskattats av personalen. Det som har hänt har hänt och kan inte göras ogjort men jag är fullt nöjd med den uppgörelse som Vattenfalls representant och jag träffat nu på morgonen.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.