Nordkorea skjuter missiler

Nordkorea skjuter missiler massvis samtidigt som nordkoreanerna svälter massvis. Påminner om fjällämmelns beteende när en vandrare närmar sig. Skillnaden är att fjällämmeln har massor med mat. De verkar väldigt kongeniala. Un och Putin. Samma reptillogik och extrema nationalism. Och det ligger ett extra sparbeting på svenska försvaret på ½ miljard utöver det vanliga sparbetinget. Ingen lovar att sparbetinget dras tillbaka. Vi måste för vår egen säkerhet gå med i Nato. Annars är vi en vit fläck på kartan försvarsmässigt. Ett tomrum. Vilket betyder att Sverige måste noga akta sin tunga och underkasta sig aggressiva makter i vår närhet. Vi måste ha svar på frågan. ”Vad säger hunden i skogen?” Rätt svar är ”Vov Vov” och vifta gärna på svansen också för säkerhets skull.

Etiketter: , , , ,

En kommentar

 1. arne knudsen

  En naturlag,som vi bör hörsamma är!! ettvart vacum är självgående i utjämning,fyller vi det inte, gör andra.
  Sverige neutralt???
  Efter min bästa övertygelse,finns inte neutralitet.
  Bara vem är det mest lönt att vara ”kompisar” vä
  Så vi kan ju vifta på svansen i gemen.
  O va säger noshörningen på savannen?
  Rätt svar: grymt-grymt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.