Adolf Hitler återuppstånden

Jag menar nu inte boken om Hitlers återuppståndelse skriven av Timur Vermes. Sanslöst rolig bok. Jag menar han i Kreml, Vladimir Putin, som girigt tittar på omkringliggande länder för att skapa sig och ryssarna LEBENSRAUM. Sverige har många svenskättlingar i norra USA men vi beväpnar inte svenska ligister där för att så småningom införliva delar av Minnesota med svenskt territorium. Parallellerna med 1930-talets Tyskland är skrämmande lika. En statschef Putin som blåljuger om sina avsikter och förehavanden inför andra statschefer och världssamfundet. Ryska media är klockrena språkrör för Putingänget. Som tur är har vi väl inte någon Chamberlainkopia  i EU och USA idag som tror på lögnerna.

Putins lakejer är synnerligen aktiva med desinformation och subversion. Det är bara att kolla kommentarsfälten i de stora tidningarna i Sverige. Så fort någon tidning skriver något negativt om den ryska aggressionen i Ukraina kommer en skur av kommentarer som försöker få in diskussionen på USA-hatarspåret eller något annat villospår. Dansken Fough Rasmussen, generalsekreterare i NATO, håller sig tack och lov klarvaken. NATO-närvaron i Baltikum, Polen etc kommer att öka markant. Sverige går nu med på att härbärgera NATO-trupp på Svenskt territorium. Bra det, men varför detta tassande runt fullvärdigt NATO-medlemskap? Våra ansvarsfulla politiska partier måste ta täten i en informationskampanj om NATO och göra upp med den svenska förljugenheten om vår neutralitet från 1940 till våra dagar.

Vår forna landsdel Finland ligger risigt till på imperialist Putins lägeskartor. Finland tillhörde Ryssland i över 100 år och i Finland bor många ryssar…..  Misstaget att inte gå med i NATO för tiotals år sedan kommer att kunna stå oss dyrt. Nu dansar vi snart efter Putingängets pipa. Vår regering blir tvungen att höja det våta fingret i luften innan den uttalar sig i utrikesfrågor eller försvarsfrågor. Det är nu dags att VAKNA!

Etiketter: , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. €dor

  Börja med att stoppa fotbolls-VM 2018. Det är det minsta man göra. Det här är mycket allvarligt att påtvinga ett annat land till underkastelse med hjälp av vapen. Att han var så jävlig trodde jag inte.

  • Håkan Rombe (inläggsförfattare)

   År 1990 trodde jag att världen gick en fredlig framtid till mötes. Redan efter 24 år krackelerar optimismen ordentligt. Putin har smittats av imperialistsjukan i Kreml och religiösa extremister plågar världen som aldrig förr. Nu främst i form av islamismen. För de flesta tycks det som om världen går framåt men ISIS eller IS förflyttar världen minst 1000 år bakåt. De svenskar som strider med ISIS och liknande kriminella band borde fråntas sitt svenska medborgarskap.

 2. Marianne R Johansson

  Nää, jag är bestört men inte förvånad över Putins agerande i Ukraina! Men jag tror fortfarande inte att vi behöver ängslas över att vakna upp med Ryska trupper utanför fönstret! Om jag däremot bodde i något av de länder som tillhörde Sovjetunionen före splittringen av denna, skulle jag nog inte känna samma lugn!
  Den enda oron för egna landet, ser jag om NATO skulle få för sig att gå in och börja kriga med Putin! Då kan vi ju bli attackerade på grund av att vi härbergerar NATO styrkor!
  Men frågan är ju, har USA så stora intressen i detta område så att de går in militärt där? För det är ju det som är avgörande för om NATO ska agera, och det är också därför som Sverige INTE ska gå med i NATO!

  • Håkan Rombe (inläggsförfattare)

   Finland behöver NATO mer än Sverige. Ingen trevlig framtid att ha ett förslavat Finland under Putins stövelklackar som närmaste granne. Det talas ju om ett försvarsfördrag mellan Sverige och Finland som alternativ till NATO och då är vi genast inblandade. Våra forna kolonier baltstaterna ligger oss också varmt om hjärtat men de är ju medlemmar i NATO. Det som är bra med att vara med i NATO är att Putin inte ger sig på ett NATO-land. Det vore självmord för Putin och hans regim. Garanterat! NATO-medlemskap för Sverige vore en heltäckande vaccinering mot despoten i Kreml. Ukraina har inte NATOS beskydd vilket Obama poängterar. Det är för sent att betala försäkringen när det redan brinner.

 3. €dor

  Om vi nu ska blanda in Sveriges regeringsfråga i det här kom det mycket lämpligt för den här regeringen genom att slå en kil i samarbetet V+MP och S. Det här kan t o m bli så att S tappar ännu mera. Det började redan när man tog in Margot W, då sjönk man direkt. Men är huvudet dumt får kroppen lida. Jag skiter i hur det går. Kan man inte besinna sig och vänta och ta in synpunkter från V och Mp är det näst intill beklagligt av Löfven. Oavsett om det anses planen behövs eller inte. Jag vet inte heller själv vad som är bäst, men är det inte lite gammal socialdemokratisk stormaktstid som doftar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.