Terracom och hastighetsgränser

Är bilar märkta ”Terracom” undantagna från hastighetsgränser för fordon på våra vägar? Ett gäng Terracom-bilar framfördes 29 juni i mycket hög hastighet österut mot Storumanhållet. Det handlar snarare om skyltad hastighetsgräns x 2. Är det aktiebolaget Terracoms målsättning?

Etiketter: , ,

2 kommentarer

 1. Mats

  Kan ha med din säkerhet att göra, kanske var de på väg att säkerställa utsändning av P4
  eller Polisens radio.

  //Mats

  • Håkan Rombe (inläggsförfattare)

   Det var femtioelfte gången Terracombilar kraftigt överskridit hastighetsgränserna! I detta fall var de på väg hem vid arbetets slut. Jag ser dessa bilar ofta och i inget fall har hastighetsgränserna respekterats. Finns skyddsombud i detta bolag finns arbetsuppgifter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.