Lukasjenko krälar i smutsen

Hela världen kan nu bevittna i TV hur Belarus diktator Lukasjenko krälar i stoftet inför grannlandets diktator Putin. Lukasjenko vädjar desperat om Putins kärlek och Putin själv ser ut som han vill ha minst flerdubbelt Coronaavstånd till den desperate folkförtryckaren. Hela den demokratiska världen, med ett undantag, fördömer övervåldet mot fredliga demonstranter i Minsk. Kvinnliga demonstranter drabbas värst med misshandel hot om våldtäkt mm.

Undantaget i den demokratiska världen är förstås USA:s president Donald Trump. Han har inte en enda gång kritiserat Putin trots Putins inblandning i nedskjutning av ett holländskt trafikflygplan  över Ukraina och Putins erövringskrig mot grannländer. Inte heller har Trump sagt flaska om Kremls inblandning i giftmord och giftmordförsök på utländskt territorium och dödsskjutningar mot politiska motståndare i Ryssland.

Trump talade med Putin på tu man hand i Helsingfors för ett par år sedan i två timmar med det uttalade önskemålet att ingen stabspersonal fick närvara och inga anteckningar gjordes. Vad pratade de om? Putins hållhakar på Trump? KGB-damer i en hotellsvit i Moskva för ett antal år sedan?

Vetenskapsförnekaren  och motståndaren till internationella samarbeten Trump kommer att gå till historien. Det är åtminstone hans brorsdotter, en psykologiprofessor, säker på. En president med diagnoser. Läs boken!

Etiketter: , , ,

En kommentar

 1. Gunnar. F.

  Trump har som presidenterna före honom INTE startat något krig, han har dragit sig ur!
  Demokraternas Obama startade ett antal, med krigshäxan Hillary Clinton, och så hade vi ju Bill….!
  Trump är den enda av usa:s presidenter som inte tagit (tar) ut någon lön!
  Trump är den ende i västvärlden som jobbar emot globalisterna, som att INTE tex. starta krig, till globalisterna o storkapitalisternas stora förtret!
  Trump har fått till två fredsavtal inom en vecka, mellan araber och judar m.m. osv.!
  Trump är nominerad till Nobels fredspris, vilket han om någon är värd!
  Man kan ju undra varför den vänsterliberala globalisten o ’krigsherren’ Obama (och det gjorde han ju själv också ,undrade) -fick det?
  Man kan ju även undra varför Arafat fick det, men det var väl för han skakade hand med Israels Yithsak Rabin utanför Vita huset!
  Så är det någon som är värd fredspriset så är det president Donald Trump!
  Ja jag tog mig friheten att att skriva om Trump osv. eftersom du själv så snabbt kommer in på honom, trots rubriken.
  Och nu hoppas jag för världens trygghet att Trump vinner valet (vilket han kommer att göra) – sleepy Joe är ju ett skämt!!!
  Go Trump go!!!
  /G.F.
  Ps. ’Ibland’ får jag för mig att även du har gått på svt sr o övrig msm:s hjärntvätt, som ca.80% av landets övriga befolkning Ds.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.