Bolsonaro och AIDS

Den Brasilianske presidenten Bolsonaro anser att vaccin mot COVID-19 kan orsaka AIDS. Brasilien har flest antal döda per invånare i COVID i hela världen och det känns ju logiskt med en sådan president. Vi ser ju tyvärr att alternativa sanningar sprids alltmer i sociala medier runt världen av ledare som har har som mål att demontera frihet och demokrati med hjälp av påverkansoperationer via internet.

Bolsonaro kan dock få hjälp för sina bisarra psykiska och själsliga åkommor på nära håll i Brasilien. John of God i Brasiliens djungler har helbrägdagjort hundratusentals människor från jordens alla hörn inklusive Sverige. Många människor från Sverige har lurats iväg på organiserade gruppresor till denna skojare för dyra pengar. Klart att han kan bota även Bolsonaro, sin egen landsman!

Ett problem kan dock vara att John of God fängslades för några år sedan för sexuella övergrepp på kvinnliga ”patienter” och eventuellt fortfarande sitter i fängelse men helbrägdagörelsen går säkert att ordna i något säkert besöksrum med en öppning i taket för den lodräta kontakten.

Nu ikväll meddelas att Donald ”duck” Trump visar sitt helhjärtade stöd för Bolsonaro. Precis vad man kunde vänta av mannen med diagnoser. Han har väl slarvat med medicinerna igen!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.