Folkmord ännu en dag

Återigen bilder på sönderbombade städer i Ukraina! Massakrerade barn. Ge sig på ett fredligt land och förstöra det och begå massmord på befolkningen, vad kan vara syftet med detta barbari? Det är helt uppenbart att det fordras en gangsterhjärna för sådant år 2022 och tecken har inte saknats i skyn. Giftmord på motståndare med sadistiska inslag. Mord på journalister och politiska motståndare med skjutvapen och gift har ägt rum under minst 20 år. Den ytterst skyldige är den f d skolgårdsgangstern Putin. Han är definitivt sjuk i skallen och sjukdomen tilltar.

Bakom denne gangsters beteende finns en primitiv nationalism och diverse myter om den ryska rasens historiska överhöghet över omgivningen. Jämför med nazismen, Hitler och Goebbels! Sovjetunionen var en synnerligen brokig samling nationaliteter och språk men det glömmer Putin tala om och nationalisterna i befolkningen sväljer allt med hull och hår. De ser i Putler en ny Stalin och de älskar vad de ser. En man som styr media, domstolar, myndigheter och politik med enväldiga och hårda nypor. Ungefär som om vi svenskar skulle börja hylla stormaktstidens gränsdragningar då Östersjön var ett svenskt innanhav och överfalla våra grannländer och bomba deras städer till grus för att uppnå deras underkastelse. Men kärlek?

Det värsta med Ukraina för Putler och och ultranationalisterna är Ukrainas spirande demokrati och Ukrainas längtan efter att ingå i kretsen av Europas blomstrande demokratier. Putin har totalt misslyckats med att ge Ryssland demokrati med demokratiska val, hög levnadsstandard, låg nivå på korruptionen, självständiga domstolar, fria medier, hög medellivslängd o s v. Trots enorma inkomster från naturgas, olja mm har Putin gjort Ryssland till en skurkstat.

Västliga demokratier är största hotet mot Putlers diktatur. Demokrati fruktar gangstern Putin mer än något annat på denna jord. Därför fortsätter Putler folkmordet på Ukrainas befolkning, deras barn, föräldrar och pensionärer.

Vi ser det varje dag. Vi läser om det varje dag. Det fortsätter tills Putler möter samma öde som Adolf Hitler! Putin är en sadistisk gangster.