Religiösa friskolor L

Liberalerna har ”kommit ut” på allvar och vill nu ha totalförbud mot religiösa friskolor i Sverige. Bra av L att klargöra detta. L blir definitivt ett alternativ för mig vid riksdagsvalet i höst. Jag förstod tidigt att påhittet religiösa friskolor skulle spåra ur. Vi har religionsfrihet i detta land och när kristna friskolor skulle tillåtas kunde man ju inte neka alla andra religioner att också starta friskolor. Klart som korvspad att det skulle bli problem, dels med extrema kristna sekter och dels med religioner som förslavar kvinnor och som hotar religionsbytare med dödsstraff enligt sina heliga skrifter. Till detta kommer också problem med skolflickor som förs till sina hemländer under skolloven och tvingas gifta sig med gamla skäggiga gubbar. Ibland nära släktingar.

Enligt en opinionsundersökning har L ökat sitt väljarstöd till 5 %. Skedde undersökningen före Liberalernas deklaration om religiösa friskolor kan väljarstödet bli ännu högre. Varför inte en deklaration om att vinstdrivande aktiebolag ska avvecklas som ägarform i skolan och endast stiftelseform tillåtas.

I båda fallen, skolan och dess elever är inte en marknad utan ett samhällsuppdrag och en myndighetsutövning som ska styras i demokratisk ordning!

Etiketter: , , , , , , , ,

En kommentar

 1. //GF.

  Noterar att du nämner de kristna friskolorna som just kristna, du t.om. använder kraftuttryck som extrema kristna sekter, när det kommer till att benämna den i huvudsak svenska religionen, men du nämner inte det alla förstår de muslimska dito, du beskriver den religionen som den är dvs. snarare som en ideologi, en sjuk sådan, men du nämner inte dess namn, vad är du rädd för?
  Det är såna som du, som inte törs stå upp emot islam, som kryper för islam som gör att deras övertagande smyger sig på i allt snabbare takt, alltså islamiseringen av Sverige!!!
  Khadaffi sade en gång- före han störtades av NATO ja väst t.om. Sverige var med på ett hörn. -att islamiseringen av väst kommer att ske via barnvagnar, och han hade rätt- tex. Somaliska muslimska kvinnor föder mer än dubbelt så många barn än en svensk kvinna i Sverige!
  På tal om Khadaffi, under hans ledning så var Libyen en blomstrande land på många sätt, khadaffi ville även skapa en valuta kopplad till guld och det skrämde USA, Storbritannien till den grad att dem med hjälp av NATO bestämmer sig att bomba skiten ur landet, och det ’lyckades’, Libyen i dag är en failure state!
  Nato den ’fredsbevarande styrkan’ ha.
  Det är alltså dags att stå upp för Sverige som MÄNNEN en gång i tiden gjorde, och inte låta oss förslavas av utomeuropeiska främmande religioner-ideologier och skräpkulturer, mer än vi redan gör, det måste vändas o en repatriering måste ske.
  Svensken jobbar o sliter i sin anletes svett som skatteslavar, för att ”nyadeln” skall få leva gott om dagarna på våran bekostnad, jag kallar det för att parasitera! (Bara kolla Storuman mitt på dagen hur det ser ut.)
  Som tack för att dem fick komma till Sverige, så mördar dem,våldtar flickor o barn, förnedringsrånar våra svenska ungdomar, spränger, och försöker även stena våra poliser till döds!
  När är det nog?
  Så sluta vara så jävla feg och pk…och det gäller inte bara dig!
  Hädanefter förväntat jag mig, att när du skall beskriva muslimer o Islam, så nämner du dem vid sitt rätta namn!
  Förövrigt så har dem sina egna länder, Sverige behöver dem inte, vi vill inte ha detta kaosfolk här!
  Här lite fakta av Phd. Bill Warner hur muslimer har erövrat land genom tiderna, och hur det pågår!
  https://youtu.be/RPbdMO2utVE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.