Putin träffar kungen

Putin kommer på sverigebesök denna vecka. Han lär ska träffa kungen och statsministern,i vilken ordning låter jag vara osagt. Frågan är vilken behållning Putin får av att träffa kungen, en enligt grundlagen fullständigt maktlös person.  Skulle tro att Putin betecknar spektaklet som "waste of time" eller vad det nu heter på ryska.

Betydligt intressantare personer för Putin vore t ex oppositionens ledare Juholt eller riksdagens talman. Pinsamt att vi måste pina Putin och andra utländska demokratiskt valda ledare med nonsenssamtal med vår uppklädda låtsasstatschef.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

 1. Gunnar Andersson

  Vem vet, Putin gillar utförsåkning. tjabo har stuga vid tärnasjön.med lite tur kan det bli invasion av ryssar i kommunen.

 2. Håkan Rombe

  Putin har ju varit anställd i KGB. Med lite otur har han redan varit överallt i Sverige som ”lastbilschaufför” innan kommunismen sprack med ett ”jättepoff” år 1990.

 3. Vilhelminabo

  Ja och kungen härstammar ju från Frankrike (Bernadotte). Om man då får gissa kanske han spionerar för Sarkozy? Vem vet det kanske blir starten för 3:dje världskriget, liknande skotten i Sarajevo. Men på ytan verkar det mera som en kompisträff. Kanske något nattklubbsbesök och sedan går man hem (till slottet) och vänder blad.

 4. Håkan Rombe

  Svar till Vilhelminabo (2011-04-27 10:13)
  Jag tror att kungen är mest en fara för sig själv och sin familj. Det enda spioneri som förekommer i det sammanhanget är väl dessa s k hovreportrar som smyger omkring i buskarna med starka teleobjektiv för att fylla de tidningssidor som är vikta för kungligheternas förkylningar och andra statsangelägenheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.