2 miljarder arbetslösa

2 miljarder lär följa ett bröllop som pågår i Storbritannien mitt på blanka vardagen. Är arbetslösheten verkligen så stor?

Etiketter: , ,

6 kommentarer

 1. Vilhelminabo

  Oj, finns det folk som är arbetslösa, fattiga och svältande samt inga andra konflikter eller krig som är viktigt? Nee, verkar som alla världens bekymmer är som bortblåsta då kungligheter gifter sig. Ganska trevligt egentligen, bara inte media skulle bevaka det morron till kväll alla dar i veckan ( i Sverige varade det i ett halvår). Det blir för mycket av det goda.

 2. Viking

  Svenska arbetslösa ungdomar sitter säkert och tittar hemma hos far och mor och säger, tänk om vi bara hade jobb och bostad

 3. Inger

  Man kan se tv även om man jobbar… Kommer du ihåg när Stenmark var på hugget? Då fick tom eleverna se tv på skoltid, eftersom lärarna ville se…

 4. Håkan Rombe

  ”I don´t feel again” dem som gifter sig och följaktligen är bröllopet totalt ointressant för mig. Vill jag se bling bling kan jag väl gräva lite i min juvelsamling.

 5. Håkan Rombe

  Svar till Viking (2011-04-29 19:56)
  Ungdomsarbetslösheten blir nog inte mindre tung att bära av att kungligheter satsar hundratals miljoner på sina bröllop. Liten chans att en rik prins eller prinsessa plötsligt flyger på en i ICA-kön och vill gifta sig.

 6. Håkan Rombe

  Svar till Inger (2011-04-29 20:33)
  Jomen Ingemar han var ju en riktig kung som uträttade något. Den vanlige kungligheten uträttar knappast någonting annat än äter dyr mat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.