Min metmaskodling i fara

Jag har en metmaskodling med  metmaskar inspärrade i en hink. Jag är nu fruktansvärt rädd för att Djurens Vänner skall göra inbrott hos mig och släppa ut metmaskarna i det fria där skator och starar kommer att döda mina kära maskar och äta upp dem. Vilka idiotier som helst verkar möjliga i dag.

Flagellanterna som vandrade omkring i Europa under Digerdöden och piskade sig själva blodiga för att sona sina synder var varken de första stollarna eller de sista. Det är ett som är säkert!

http://www.dn.se/ledare/huvudledare/vald-i-djurens-namn

Etiketter: , , , ,

5 kommentarer

 1. B-G. Burman

  Hej Håkan, jag blir en smula besviken på dej som framstående och kämpaglad kommunpolitiker att du i ruset av det borgerliga maktövertagandet i kommunen nu endast bekymrar dig över den egna metmaskodlingen. Så klart att du emellanåt bekymrar dig över Vänsterns klarsynta politik men för medborgarna i tror jag att vänsterpolitik gynnar glesbygden mera än privata företag där metmaskodling bara är ett. Lycka till, vi behöver småföretagare.

 2. Håkan Rombe

  Svar till B-G. Burman (2012-08-28 22:17)
  Men Bengt-Göran! Som du säkert förstår är min maskhistoria satir över terroristangreppet mot fiskodlingen i Umgransele. Hur många småkryp trampar vi ihjäl dagligen? Snart blir man väl halshuggen av någon småkrypsaktivist.

 3. EA

  Ja å så var det ”Djurens Befrielse Front” inte djurens vänner. Men skit samma lika illa ändå. Det gagnar absolut ingen. Inte djuren i alla fall. Människorna möjligen som kommer och få en fin fångst en tid framöver. Samhällmässigt måste det väl också vara en ren förlust, inte bara för ägaren. Vad jag förstår måste väl någon typ av försäkring täcka detta?

 4. Mr Cool

  För några år sedan tog jag morgonflyget från Umeå till Stockholm. Bredvid mig hade jag en ung kvinna med högt BMI och en mystisk schal på huvudet. Den vänliga flygvärdinnan kom med kaffe samt valfri ost eller skinkmacka. Jag tog ostmackan medan ”damen” brevid tog emot skinkmackan. Efter att hon skalat av plasten så kastade hon skinkan på flygvärdinnan för hon hade ju blivit serverad KÖTT och var allmänt otrevlig.

  Jag frågade vad i helv…. hon höll på med och undrade om alla idioter på denna jord bodde i Umeå. Varelsen höll klaffen resten av resan men tyckte nog att hon hade gjort en insats för världens djur med sitt utfall.

  Håkan, jag har själv haft maskodling i blomlådor och vet att de tycker om kaffesump. Men känn respekt för dessa individer har sannolikt högre intellekt än dessa ”aktivister” som bara förstör för andra och vars aktiviteter kostar försäkringstagare stora pengar.

 5. Marianne Johansson Bygget Mosekälla

  Du får sätta in och kameraövervaka din maskodling!
  Man kan aldrig veta var dessa förstörelse aktivister slår till, för det är ju det som de är! De bryr sig inte ett dugg om djuren de säger sig vilja rädda! Det enda de är ute efter är att få ha sönder och förstöra!
  Så hård bevaka maskhinken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.