Coffin dance och frimurarna

Denna ”gånglåt” för kistbärare dyker ofta upp i mitt flöde och jag förstår inte varför. Det finns ju ett antal frimurare, alltid män (gossar), bland Umeås politiker och då särskilt moderater. Kvinnor göre sig ej besvär i denna klubb för gossar och jag förstår det. Kvinnor är inte tillräckligt barnsliga.

Nu till kistan (coffin)! Det lär vara en rit för att nå högre grad bland frimurarna att ligga i en kista och säga förnumstiga saker, en slags kistpredikan. Är det i ett sådant sammanhang ”Coffin Dance” har kommit till världen?
Kistdans låter kuligare än att ligga inför öppen ridå och spöka i den där kistan.

Har kistliggarna fotografier eller videos vi kan ta del av för de ligger väl inte nakna och osvepta när de predikar i den där frimurarkistan?

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.