Prinsessan Madeleine är FRI!

Prinsessan Madeleine (det finns fortfarande sådana titlar i fablernas värld – och i Sverige) har i princip flyttat till New York enligt media som bevakar vårt obsoleta statsskick d v s Hänt i Veckan och Svensk Damtidning. Jag hyser den största förståelse för hennes beteende att fly från det svenska folkets  integritetskränkande och närgångna bligandet och snuskandet i hennes privatliv. Vad skönt att hon i USA kan leva som fri människa i en fri nation som VÄLJER sin statschef vart 4:e år.

För att vi inte i framtidens historieböcker ska betraktas som en efterbliven generation i ett efterblivet land  bör vi snarast befria också det övriga kungahuset från det svenska folkets gastkramande omfamning. Kungen Carl Gustav kan då donera sin föga välburna generalsuniform till Livrustkammaren och leva efter sina personliga förutsättningar. Rätten att välja sin levnadsbana efter sina förutsättningar är en oförytterlig mänsklig rättighet i ett civiliserat samhälle.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Håkan Rombe

    Svar till Lisbet Olofsson (2012-05-13 10:06)
    Det här intresset för de kungliga stackarnas privatliv dag som natt måste vara kväljande att uppleva. Jag tycker att svenska staten skulle starta avprogrammeringskurser för kungligheter och avslutningsvis erbjuda var och en en gymnasielärarlön livet ut. Den lösningen skulle bli rena bingon för skattebetalarna eftersom en gymnasielärarlön är rena ankskiten i sammanhanget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.