Mera kryssningsrobotar

Mycket bra förslag att beväpna JAS med kryssningsrobotar. Moderaterna har verkligen vaknat när det gäller synen på vårt säkerhetsläge. Putin slår snart vår egen gamle krigsgalne kung salig Karl X i krigsiver. Att den här överspände obildade KGB-agenten Putin skulle bli en olycka har jag insett väldigt länge. Nu gäller det att reparera skadorna och att göra det snabbt. Vad har Putin hunnit ställa till med på ett par år? Vad hinner han ställa till med fram till 2024? Ukraina är inte slutet, det är början!

Jag föreslår härmed att även våra överlägsna ubåtar (enligt försvarsministern) beväpnas med kryssningsrobotar. Ubåtarna är svåra att komma åt och kan ta med sig stora lass med kryssningsrobotar jämfört med attackplan. Vi bör genast gå med i NATO och får väl därmed tillgång till tomahawkrobotar.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.