Sarah generös i alla tider – vid SM Sundsvall 2015 och OS Paris 2024 – bäst då och främst nu – och glad! Och framtiden? En sim-sjö-ström-kanal…

Av , , Bli först att kommentera 0

Det var STORT att följa Sarah Sjöströms fantastiska 100 m frisim med OS-GULD! Stort var också generositeten mot supportrar och publik med mobil-selfie för barn och mamma i publiken i Paris, se nedersta raden.

Samma generösa Sarah såg jag i verkligheten vid SM i Sundsvall under SM-veckan där 2015. Efter prisutdelning, seger förstås, ville också då en mamma och barn få en bild med Sarah, med ”vanlig” kamera, övre raden.

Bäst då var Sarah Sjöström i Himlabadets ute-50:a och simambassadör för svensk simidrott, se bildarrangemang uppe t h. T v är från startpallen i växling i medleylagkapp till speicialsimsättet fjäril, i Södertöns SS.

Främst nu var hon och även snabb i starten på 100 fritt i OS, se bakre foten aningen före bana 8 och bra målgång som gav OS-guldet kan skönjas t v. Och glädjen av segern syns tydligt, mitten + studiobild, t o m tårar i intervju.

Vill bara tillägga att Super-Sarah även var generös mot mig vid SM:et då jag fick hennes autograf på en simidéfolder jag hade gjort 2015, och idag känns extra värd. Än mer om det i framtiden kan bli en ”sim-sjö-ström-kanal”…?!