Papper eller iPad?

Det tar lång tid att läsa igenom alla tidningar som kommit under tiden man varit borta på semester. Visst vore det enklare emellanåt att bara slänga allihop med hänvisning till att det ändå är gamla nyheter, men det vill jag inte göra. En lokaltidning har så mycket mer än det som rapporteras i radio eller TV eller om det endast är på webben man läser den. Jag vill veta vad som hänt även om de kan vara historia och jag slänger därför inte förrän jag har åtminstone bläddrat igenom. Detta leder till att det ibland minst sagt ser lite stökigt ut hemma i köket.

Tre veckor med VK, Folkbladet, Kristdemokraten, Dagens Samhälle och en och annan gratistidning. Jag funderar starkt på att börja med E-tidning på iPad, men det som bär mig emot är att jag kommer nog att sakna känslan av att hålla i tidningen vid frukosten. Kanske är det så att jag även kommer att sakna turen ut till brevlådan varje morgon trots att jag vet att tidningarna inte alltid finns där när jag är redo för dem.

Allt detta till trots borde det åtminstone innebära att turerna till återvinningen blir färre.

20130725-142930.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Papper eller iPad?

Det tar lång tid att läsa igenom alla tidningar som kommit under tiden man varit borta på semester. Visst vore det enklare emellanåt att bara slänga allihop med hänvisning till att det ändå är gamla nyheter, men det vill jag inte göra. En lokaltidning har så mycket mer än det som rapporteras i radio eller TV eller om det endast är på webben man läser den. Jag vill veta vad som hänt även om de kan vara historia och jag slänger därför inte förrän jag har åtminstone bläddrat igenom. Detta leder till att det ibland minst sagt ser lite stökigt ut hemma i köket.

Tre veckor med VK, Folkbladet, Kristdemokraten, Dagens Samhälle och en och annan gratistidning. Jag funderar starkt på att börja med E-tidning på iPad, men det som bär mig emot är att jag kommer nog att sakna känslan av att hålla i tidningen vid frukosten. Kanske är det så att jag även kommer att sakna turen ut till brevlådan varje morgon trots att jag vet att tidningarna inte alltid finns där när jag är redo för dem.

Allt detta till trots borde det åtminstone innebära att turerna till återvinningen blir färre.

20130725-142930.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.