Kick off!

Min favoritårstid är hösten, så har det alltid varit därför tror jag att det kanske är lättare för mig att återgå till arbetet efter semestern. Det finns så mycket att se fram emot och eftersom jag är både glad och utvilad blir hösten mer som en nystart. Förhoppningsvis har jag även haft möjlighet att fylla frysen med både kantareller, blåbär och lingon innan vintern kommer. Det är som min mormor säger, den som har frysen full är rik!

Sammanträden har ännu inte börjat, men jag har ändå märkt av en ökad inströmning av telefonsamtal när människor allt eftersom återvänt från semestern. Vissa arbetsplatser kan stänga ner ordentligt under semestern, men det är inte möjligt för socialtjänsten. Vi kanske inte ser allt arbete som pågår, men det är en stark trygghet att verksamheten finns och att den fungerar även under sommaren. I vissa fall i synnerhet under sommaren!

Planering av hösten i övrigt pågår för fullt och när nu stora Nolia sätter igång på lördag känns det som en rejäl kickoff där Kristdemokraterna finns med under hela veckan. Den 9 augusti finns vi där också tillsammans med övriga Allians partier. Folkpartiets gruppledare Peder Westerberg har redan skrivit om detta tidigare. Jag hoppas på många samtal och spännande möten i nästa vecka.

20130731-120131.jpg

Jordgubbar från min trädgård som nu finns i min frys.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.