Fredagsmöte i Stockholm

Märkligt hur kallt endast ett par minusgrader kan kännas efter en hel månad med plusgrader. Det tar ett tag att härdas, eller så är det förståndet som inte hinner med eftersom jag glömmer ofta både mössa och vantar.

Idag är jag i Stockholm för en planeringsdag med Lungcancerförbundet Stödet där jag sitter i styrelsen. På grund av politiken är det alltför ofta jag inte kunnat vara med, men när det för en gång skull går så måste jag vara med.

Jag har bloggat om detta tidigare, lungcancer tillhör en av de vanligaste cancerformerna i Sverige och att den ofta upptäcks försent. Det är en sjukdom som ofta förknippas med rökning även om det inte är den enda orsaken. En sak är klart att ingen förtjänar att få lungcancer!

Resan blir bara över dagen och jag är hemma lagom till middag. Imorgon är jag med och utbildas och utbildar i Vännäs på Kristdemokraternas regionala konferens. Två dagar med helt olika innehåll, där har ni en inblick i mitt liv.

Allt gott och trevlig helg efter en för många kort arbetsvecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.