Ice Cold, en utmaning

I slutet av oktober fick jag en fråga om jag skulle kunna tänka mig att ställa upp i en ”battle”, där politiker skulle ”slåss med ord” och där orden skulle rimma. Tanken var som jag förstod det att nå ut till en publik som många gånger kanske är helt ointresserad av politiska partier. Jag tackade inte ja på det direkten, men jag ville definitivt att Kristdemokraterna skulle vara med. Det var en mycket bra framförhållning av projektledare vilket imponerade. Uppträdandet skulle inte vara förrän i januari, massor av tid!

Tiden har gått snabbt och ikväll smäller det. Erkänner att jag har nog ställt frågan till mig själv, hur tänkte jag egentligen när jag sa ja? Klart är att det är ett annorlunda sätt att debattera.Alla partier som är representerade i fullmäktige (utom ett) är med i kväll och oavsett vad man tycker om ”rapp” eller politik så tror jag att det kan bli en riktigt trevlig kväll.

Obs, bilden är ett montage!. Personen på bilden har inget med inlägget att göra 🙂

20140122-094122.jpg

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.