Kryssa Kerr

Familjens röst

Så är den här, valdagen. 14 september. Under fyra veckors tid har jag levt och andats valrörelse. Det har varit sena kvällar med möten och debatter och tidiga morgnar med att dela ut material i brevlådor. Hemmet är i ett undantagstillstånd eftersom det som ska fixas får vänta till efter valet. Nu är det nära och jag känner mig pirrig, men jag tror att mina barn känner lättnad. Kanske det blir någon ordning här hemma nu. Inte idag, men kanske imorgon…

Jag ska strax själv gå till vallokalen för att rösta och sedan stå utanför lokalen för att dela ut valsedlar till de som vill ha. Jag är första namn till Umeå kommun, men jag finns även med på listorna till landsting och riksdag. Ingvar Näslund, chefredaktör, skriver på VK om bloggens slagkraft och om hur flitiga lokala politiker varit. Jag är inte en av de som skriver varje dag, men jag har skrivit om den politik jag vill föra och vilka frågor som jag vill driva. Min förhoppning är att ni fått en bild av vem jag är och självklart hoppas jag på ditt förtroende att få ett kryss.

Följ mig på Twitter, där händer det mera än här på bloggen för tillfället, @VeronicaKerr #KryssaKerr #Kristdemokraterna

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.