Fjärde största parti

10.6

 

 

Minns ni valkompassen eller de politiska testerna som fanns i var och varannan tidning innan valet i höstas? Tester som skulle visa vilket parti som var rätt för just dig? Det var många som blev just kristdemokrat när de gjorde testet, men när de inte gillade resultatet kritiserades och hånades testerna. ”Hur skulle jag som ALLTID röstat på ett annat parti kunna vara kristdemokrat?” Idag vet vi att fler gått vidare med frågan och insett ja, Kristdemokraterna är rätt parti och har den bästa politiken. Allt tal om stödröster är borta och vi fortsätter att öka stadigt med fler än 4000 nya medlemmar sedan valet. Vill du läsa mer om mätningen, läs här!

Är du intresserad av vad vi kristdemokrater gör i Umeå, maila mig så berättar jag mer om vår politik [email protected]

 

 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

 1. Basic Rules

  Bryt PK samhället; globalisering/överstatlighet, EU, lilla Gretas klimathot, feminism, rasifiering..
  det finns mycket kvar att göra !
  Var tydlig och våga fortsätta utmana vänsterns nyspråk så kommer ni ta fler röster från speciellt
  Moderaterna.

  • Veronica Kerr (inläggsförfattare)

   Ja, tydlighet i frågor som har eller har haft kraftig PK stämpel är viktiga att beröra och där har Ebba lyckats. När det gäller min egen insats så vet jag att jag har mer att göra. Tydlighet är ett nyckelord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.