Umeås Bästa är om ”Badinspektionen” granskar trafikmiljön vid Nannabad som Skolinspektionen granskat Umeås förskolor här och fann brister.

Umeås Bästa är om "Badinspektionen" granskar trafikmiljön vid Nannabad som Skolinspektionen granskat Umeås förskolor här och fann brister. Se nedan ur VK idag.

En badinspektion finns inte som myndighet liksom Skolinspektionen. Men alla trafikfarligheter kring kv Nanna för detta "jätte-dagis-fritids" med 1000-tals barn/ungdomar varje vecka från morgon till kväll, fordrar också inspektion och nu i planeringsskedet. Något som hade gjorts om inte trixandet med 1948 års detaljplan kommit för att slippa insyn och utredningar härvid.

BÄST OM FÖR- OCH GRUNDSKOLENÄMNDEN/FRITIDSNÄMNDEN GÖR BADINSPEKTION BÅDE AV TRAFIKEN OCH PLANLÖSNINGEN

Bäst är om För- och grundskolenämnden, Fritidsnämnden och Tekniska nämnden självmant nu genomför en "badinspektion" inte bara av trafiken omkring (se nedan figur) utan även hur rörig planlösningen i badbolagsskissen är med äventyrsbadet mitt emellan omklädning och bassänger, med störningar som följd och risk för dålig uppsikt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.