Umeås Politiker! Rädda skid-SM och SM-veckor med Bostads-Sim-Rockad: Gammlia-Nanna-Campus och OS-hjältar och Kungen dyker upp!

Umeås Politiker! Rädda skid-SM och SM-veckor med Bostads-Sim-Rockad: Gammlia-Nanna-Campus och OS-hjältar och Kungen dyker upp!

Nedan tre collagebilder är från succé-skid-SM i Gammlia Idrottscentrum med finalen i herrarnas sprintlopp där Umeåsonen Teodor Peterson, Åsarna IK och Östersundsbo, vann. Överst SM-marken för vallabyn, ett område Umeås politiker vill bygga bostäder på och riva tjusiga Umeå simhall i bakgrunden. Allt för att bygga Nannabad i stan på dyraste marken.

Nanna SM sprint

Nedan t v hur kommunplanerna stoppar skid-SM och världscup samt även ny SM-vecka vinter då längdskidåkningen är avgörande för att tilldelas tävlingarna av RF (Riksidrottsförbundet) och SVT. T h är rockadlösningen med bostäderna till kv Nanna och en simarena flyttas till campus där den kan klara 50:a-SM (ej i Nannabad) så att även SM-vecka sommar kan söka, invid friidrottsarenan och nära andra lokaliteter för andra grenar.

Nanna skid-SM rockad

Och nedan från skid-SM:et med OS-guld- och silvermedaljören Markus Hellner i mitten med kung Carl XVI Gustaf skymtande bland åskådarna framför Västerbottens museum, en ”skidkung” som säkert gärna ”dyker upp” på nya SM i Umeå (och nog delar denna bloggs förslag att göra en Bostads-Sim-Rockad för omtag och nya S i M tag!

BETÄNK ATT 3 MÅNADERS BADGROP AV 50 ÅRS HUSLIVSLÄNGD ÄR 0,005 (3:600), 0,5 % ELLER 5 PROMILLE, FÖRSUMBAR KAPITALFÖRSTÖRING MOT ÅTERSTÅENDE 99,5 %!

Nanna SM Hellner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.