Umeås Tragiska simplaner med simförbundsdom om inga 50:a-SM för simsport som sedan 1988 med USS-50:a siktat högst, 2001 fått politiskt stöd och nu badbolag sänkt simframtiden för 50 år! Varför? Svar sist i bloggen.

Umeås Tragiska simplaner med simförbundsdom om inga 50:a-SM för simsport som sedan 1988 med USS-50:a siktat högst, 2001 fått politiskt stöd och nu badbolag sänkt simframtiden för 50 år! Varför? Svar sist i bloggen.

1998 TOG UMEÅ SIMSÄLLSKAP FRAM EN EGEN 50:A TILLBYGGD VID UMEÅ SIMHALL

VF 50-a uSS

2001 FICK USS-FÖRSLAG STÖD AV POLITIKER HÄR MED SIMFÖRBUNDETS CHRUNAK

Nanna USS 50-a

FRITIDSNÄMNDENS S-ORDF CHRISTER LINDVALL VILLE TA TID OCH VARA NOGGRANN

Nanna USS-50-a 2

MEN INTE BADBOLAGSSTYRELSEN SOM HAFT BRÅTTOM OCH NU MISSAT 50:A-SM

Nanna badbolagsstyrelse

PGA AV FÖR LITE LÄKTARE INVÄNDIGT OCH UTAN SÄKER UTEMILJÖ FÖR SIMMARE

Nanna skolåda ritning

VARFÖR SÅ BRÅTTOM, ONOGA OCH INTE FÖR SIMSPORTEN? JO, PGA VAL I ATT VARA ÖVERENS OM LÄGE MAN INTE FÖRORDAT, SÄMSTA, OCH DET KAN DÅ INTE BLI BRA, I STÄLLET FÖR ATT RÖSTA OM SINA BÄSTALÄGEN TILLS ETT FÅTT MAJORITET, DVS KLASSISKT ÖPPEN DEMOKRATI, INTE ENIGHET I SLUTENHET! SE HÄR UR VF VID BESLUTET 2007:

P1020231 - version 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.