Umeås 50:a-simlärdomar fås i Borås Simarena med inne-50:a för 60 mkr invid ute-50:a så SM klaras, ingår i SM-veckan sommar 2014 som Borås söker igen, som Umeå (utan SM-50:a).

Umeås 50:a-simlärdomar fås i Borås Simarena med inne-50:a för 60 mkr invid ute-50:a så SM klaras, ingår i SM-veckan sommar 2014 som Borås söker igen, som Umeå (utan SM-50:a).

Borås Simarena Anläggning: En stor bassäng 50x25m (=10 stycken 50 meters banor) plus en mindre undervisningsbassäng. Byggkostnad: 56,4 miljoner kronor.

Nanna Borås Simarena

Här är bildcollage som visar samverkan mellan inne- och utemiljö som ger SM-tävlingar sommartid i år för Borås och blir attraktivt för simläger, inte bara för simklubbar utan andra idrotter som har nytta av simträning.

Fritidsnämndspolitiker och Umeå Fritidstjänstemän har varit på konferenser där Borås Simarena presenterats så kunskap finns om kommunledningen vill veta närmare. Omsatt till Umeå är att bygga inne-50:a vid Umelagun på Nydala och ute-25:an byggs ut till 25X50:a.

För 100 mkr, 1/3 av Nannabad i investering och drift, sparas 200 mkr och 20 mkr/år i 50 år. Det ger gratis badbussar via Vasaplan varje timma och turism vida mer än trafiktrångt Nannaläge. 50 mkr i utbyggd Holmsund Aquarena ger dubbelt mot Nannaäventyrsbad.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.