Umeås Bästa parti för barn blir FI om man (!) kommer in i kommun-fullmäktige med ”finitiativ” om inga barn/ungdomar i trafik- och krog-miljöer, dvs stopp för Nannadopp!

Umeås Bästa parti för barn blir FI om man (!) kommer in i kommunfullmäktige med ”finitiativ” om inga barn/ungdomar i trafik- och krog-miljöer, dvs stopp för Nannadopp!

Det ligger nära till att räkna med att Feministiskt Initiativ tar ”initiativ” mot de politiska männen Lennart Holmlunds (S) och Anders Ågrens (M), ”enande” i en sk Umeåanda i slutna rum med kohandelskompromiss att välja det badläge, kv Nanna i centrum, man tyckte lika illa om eller som media beskrev inte förordat.

P1020231 - version 2

Kanske sådant ”FINITIATIV” passar i ett Kvinnohistoriskt Museum, mer ”Nuseum” då, för att visa när historien börjar om att sätta barn i högsätet och i öppenhet mot att dagens Nannabad med manliga motiv om badkommers blir historia som tar slut efter valet 2014.

Nanna trafikkaos

För ovan miljö i farlig trafik, dålig luft och riskfylld alkoholmiljö granne med idrottsföreningar, ska inte finnas där badhus och simhallar byggs och nyttjas. Klarar inte Umeåpolitiken av att inse detta, kan en miljöstark regering på riksnivå ställa nya och högre miljökrav på idrottsanläggningars placering för att bevilja föreningsbidrag. T ex i Riksidrottsförbundets kommande idrottsmiljöpolicy 2015.

Och nedan beskrivs alla ogjorda, ändå utlovade, miljöutredningar som förstärker anledning att sätta miljöfrågor i högsätet i valrörelsen och med, om så behövs, omedelbara beslut som stopp för Nannadopp med om- och nytänkande anpassat efter kommande miljökrav värnande om barns och ungdomars bästa för idrottsutövande.

Nanna miljöutr collage

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.