Simdröm i Wavegarden, surfing, vågor och badstrand – likt min simarena-kanal med vågbad. Något för Nydala?

World-first Wavegarden® opens in Surf Snowdonia, North Wales on August 1st

I norra Wales i Storbritannien finns en simdröm för surfare och vågbadare, från ”proffs” till barn, en sluttande vågkanal som slutar i en badstrand för familjer. Se www.wavegarden.com och https://www.surfsnowdonia.co.uk och nedan illustrationer och bilder. Faktiskt finns lite av detta i min simarena med simkanal som har i vattenfall-vågbad-strand, längst ner här, från min bok Umeås Bad Historia och Framtidens Simning, som en del partier köpt.

Nanna Wavegarden 2

Och låta sig inspireras nu när Nannabadbygget får ett äventyrsbad om bara knappt 1000 kvm (Sundsvall drygt 2000 och Övik än större) och därför passar bättre för ett lockande vuxen-Spa-relax-rehab mm hälsoaktiviteter med vatten + gym och för vuxna. Då blir Umeå bli först med wavegarden-simkanal-familjebad. På Nydala och gynna turistutveckling!

Nanna Wavegarden collage

Print

Umeås Bad historia...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.