Simunikt om Umeå vill Mer fås i simkanal med- mot- och O-ströms.

I föregående blogg kommenterade jag Mattias Lundbergs Facebook-inlägg om smygbyggande 50:a på Sandåkern med mina smygplaner för något simunikt. Nedan är från debattinlägg i början på 2015 i tidningen Badmästaren (med spridning i bad- och simkretsar i Sverige) om simkanal med- mot och O-ströms (stillastående vatten).

Nu finns nyttjarintresse bland bad- och simfolk utanför Umeå för denna framtidens simning som nu utvecklas med fler sporter och ger nya idrottsgrenar som sim-löpning och äventyrssim inomhus spektakulärt och attraherande à la Toughest. Så om Umeå vill Mer kan detta fås först här där det nu uppfinns.

Nanna simkanal badm b

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.