Umeå krymper! Badbarn får mindre Plupp och mindre lektid i Nannabad! Blir även störigare och farligare!

(Totalt Umeå idag har om Umeå växer – men inte för barnbadandet, där krymper Umeå!)

Se nedan från Umeå simhall, barnens Pluppbassäng skyddat och ljust mot utemiljö.Nanna Plupp bred

Men denna populära barn-badlekplats om 90-100 kvm krymper till 60-70 kvm i Nannabad och syns i nedan bildcollage med illustration av NannaPlupp och foton av Umeå simhalls. NannaPlupp blir också störigare med passage till 50:an invid och farligare bara några meter ifrån upplevelsebassängen med djup där barn inte bottnar och utan hinder. Nanna Plupp nya

Inga fönster ut ger mer instängdhet och intill café för NannaPlupp ger inte lugn och ro som på Umeå simhall och mer oväsen från livat i upplevelsebassängen. Multibassängen med höj- och sänkbar botten ger mindre tid för att ha grund bassäng för småbarn. Plus att skolbad och simskolor tar tid I denna bassäng ger i sin tur mindre tid för fri lektid för barn jämfört med dagens grunda barnbassäng i Umeå simhall. Varför dessa försämringar?

OMGÖR NANNABAD TILL VUXNA – SÄLJ UT – BYGG FÖR BARN/UNGDOM I NYTT LÄGE!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.