Nya Guitars riskerar stoppas av nya kommunregler för alkoholtillstånd?

SÄKERT VÄLKOMNAS ATT GUITARS-KROG ÅTERUPPSTÅR MED NYA ÄGARE OCH DRIFTARE. MEN DÅ MÅSTE NYA ALKOHOLTILLSTÅND SÖKAS FÖR VERKSAMHETEN.

Restaurang och musikscen i ny Guitars-krog

NÖJE Det blir en restaurang, pub och musikscen när den nya ägaren tar över Guitars-krogen.

IDAG FINNS EN BAD- OCH SIMANLÄGGNING NÄRA MED BARN- OCH UNGDOMAR DÄR NEDAN NYA KOMMUNREGEL I UMEÅ FÖR SERVERINGSTILLSTÅND DÅ SKA PRÖVAS.

Nanna alkoholregeler

SÅ VAD BLIR DÅ FÖR OMEDELBAR NÄRHET? JA, EN REGERINGSRÄTTDOM GODTOG FÖR TRANÅS KOMMUN AVSLAG AV SOCIALNÄMNDEN FÖR AVSTÅND PÅ 100-150 M.

Nanna regeringsrätten

ETT AVSTÅND SOM GUITARS HAMNAR INOM, ÄVEN FÖR UTESERVERING. MODERATER OCH LIBERALER VILLE INTE ANTA KOMMUNREGELN VID BESLUT MAJ 2015 FÖR ORO I CENTRUM MAN INTE SA VILKEN. KANSKE ANADE MAN DETTA. MEDIER FRÅGA!

Nanna krog drog 2

ELLER SÅ KAN UMEPOLTIKEN FUNDERA PÅ NYTT FÖR BAD/SIMNING FÖR UNGA I LÄGE SOM INTE STÖR FÖR DEN KROG-UTVECKLING SOM CENTRUM HAR NU.

2 kommentarer

  1. Petter

    Var bara lugn, när det gäller Guitars har dom gräddfil till allt.Kommunen gör bara om sina regler så det kommer att passa för tillstånd.

    • Urban Bengtson (inläggsförfattare)

      Lugn eller inte, bra att du påpekar de riskerna/möjligheterna, så ökar chansen att kommunen måste spela med öppna kort och näringsidkare får veta vad som gäller, och i god tid kunna planera för vad som gäller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.