VASAPLAN – ”BUSSFÖRAREN” – ??

SÅ HÄR SKRIVER ”BUSSFÖRAREN” I VK-INSÄNDARE IDAG 5/5 OM NYTT VASAPLAN

Nu byggs Vasaplan om så att det troligtvis blir trängre och besvärligare för oss busschaufförer. Det var redan på gränsen för trångt tidigare. Men jag är glad över en sak. Att vi busschaufförer i god tid innan ombyggnationen gick ut och varnade politiker och tjänstemän. Jag hoppas verkligen att de som varit med och tagit beslut om nya Vasaplan tar sitt ansvar och avgår om vi nu i höst får samma situation som på lasarettsterminalen där bussarna har svårt att köra in till trottoarkanten eller köra om varandra.

Bussföraren

SÅ HÄR KAN BUSSFÖRARENS MENING ILLUSTRERAS OCH GER FRÅGOR SOM..

Nanna bussförare

UMEMEDIERNA KAN STÄLLA TILL ANSVARIGA PLANERARE/POLITIKER FÖR SVAR.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.