Strömsimning i Umeälvssimmet gör simkanal-arena attraktiv för Umeå…

Föregående blogg handlade bl a om nytänkande på Noliamässan och där en större pool visades som kan ge strömmande vatten så man kan simma motströms ”stillastående” för tränande likt löpband, motionscykel, roddmaskiner, skid- m fl inneapparater.

Umeälvssimmet 17 vy

Här är verklighetens strömmande vatten i Umeälvssimmet igår 13/8 med 40-talet deltagare. I mittenbilden syns ettorna och tvåorna i  herr- och damklassen, Adrian Bengtson Umeå SS och Klas Wiréhn, YO Running Club resp Astrid Gustavsson och Ingrid Sälg, båda USS.

Se/läs mer på https://www.umeälvssimmet.se

Umeälvssimmet 13:8 17

Då strömsimmande växer i Sverige och världen, blir en inne-simkanal lockande för alla dessa liksom allmänheten att prova simma med- och motströms + en del tävla också. Här har Umeå möjlighet att bli först med en sådan innearena och nedan är idéer och uppslag. Som att lära sig simma lättare och snabbare, se ur min bok om framtidens simning överst.

Nanna simkanal collage b

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.