Kommunala näringspåhopp: ingen nytänkarmottagning, vägra svara, kreditupplysning utan vetskap, ej företagare – ändå dagisdröm sann!

MÅN 17/6 HAR UMEÅ KOMMUN BUDGETFULLMÄKTIGE OLIKA POLITISKA FÖRSLAG.

T ex har moderaterna ett eget förslag som M:s gruppledare Anders Ågren skrev om på sin blogg den 12/6. Där har jag tagit ut följande:

Vi vill se Umeå utvecklas till ”Storstaden” i norr; en modern urban miljö där människor kan förverkliga sina livsprojekt i en kreativ och fördomsfri miljö. I en kommun där människor mår bra, tror på sig själva och vågar gå sin egen väg kommer också fler att kunna förverkliga sina drömmar.

Tänk, skoj och allvar, att i ”Urban” miljö.. ”förverkliga sina livsprojekt” t o m ”i en kreativ och fördomsfri miljö”.med att våga ”gå sin egen väg” och ”förverkliga sina drömmar”.

Just det sista om att göra verklighet av sina drömmar och livsprojekt, det lyckades jag med i april 2016, nämligen min ”dagisdröm” campusförskolan ”Professorn Campus” med personalkooperativet Professorn, och här i hemstaden Umeå.

Och som skapats ur två förskoleprojekt jag initierat och Umeå kommun ingått i, 1988-89 typbarnstugeprojekt med förskolan Missionären (1990) och Uminova Innovations-projekt med innovativ förskola, modell campus, med Professorn.

UBBI Missionären Campus

Samtidigt har avvisanden skett från kommunen (se tidigare bloggar) och här hur jag blivit bemött i motstånd åren 2002 – 2008, ingen nytänkarmottagning, vägra att svara (se även tidigare bloggar) kreditupplysning utan min vetskap, ej företagare, m fl. Förstora se mera…

Politiska trakasserier ny

NOG HAR UMEPOLITIKER SKÄL ATT BELYSA NÄRINGSLIVSKLIMATET I KOMMUNEN UNDER KF-DEBATTEN PÅ MÅNDAG. PÅHOPP OCH AVVISANDEN FINNS ATT VISA PÅ – SÄRSKILT FÖR M-KOMMUNALRÅDET ÅGREN M A A UMEÅ-STORSTADEN I NORR!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.