Bejublad Simon&Garfunkel story…

UR PRESENTATIONEN: ”Europas största och mest framgångsrika show med Simon and Garfunkel-musik på Sverigeturné – tillsammans med liveband.”

SÖNDAG 17/11 ”BEJUBLADE” SÅ GOTT SOM FULLSATT IDUN AV DESSA – SE BILDER

”Under kvällen får publiken, förutom historien kring Simon & Garfunkel, självklart höra alla stora hits som Mrs Robinson, Bridge over Troubled Water, Scarborough Fair, The Boxer, The Sound of Silence, samt många fler. Det blir en kväll fylld med mängder med klassiker i versioner som är så nära originalet som det går att komma.”

Simon Garfunkel 19

”Dean Elliot som Paul Simon och Jonny Smart som Art Garfunkel är helt fantastiska i sina prestationer och har fått kritiker och publik, över hela världen, att jubla. De är kända från Londons West End-musikaler och har spelat för fulla hus senaste åren runt Europa, USA och Kanada.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.