”Corona”-idé/innnovationstävling med hälsofrämjande simkanalarena

SOM DELTAGARE I IDÉ/INNOVATIONSTÄVLINGAR AV VENTURE CUP FICK JAG

Vi är många som på något sätt vill bidra till att bekämpa och kanske även förhindra att ett nytt utbrott liknande det vi ser runt Corona/Covid-19 inträffar. Här är den möjligheten!

Venture Cup vill tillsammans med Almi Väst, Umeå Kommun och SEB ta det här tillfället att samla ideér, förslag och initiativ som på olika sätt kan hjälpa människor, företag och samhället under rådande situation. Vi öppnar därför upp för att ideér, stora som små, som kan hjälpa i stundande situation – nu ska få en plattform att frodas på. På den här plattformen samlas ideér och lösningar kring de utmaningar vi just nu står inför. 

Genom att dela med dig av din idé så har du möjlighet att nå ut till aktörer som kan bidra till att förverkliga din idé och därmed göra skillnad för hela vårt samhälle. Skicka in din  idé till Corona Cup och kanske blir det du som bidrar till framtidens lösningar på liknande kriser!

HÄR ÄR UR MIN IDÉ/SOCIALA OCH PEDAGOGISKA UPPFINNING/INNOVATION:

Hälsoidéerna för att stärka hälsan i olika avseenden, fysiskt, psykiskt och socialt, är här simmovationen

”Simkanalarena med strömmande vatten och kupoltak”.

Medföljande bildcollage visar hur hälsoidéerna/simmovationen ser ut i varierande funktioner och där simkanalen ytterligare beskrivs i en MagicSwimArena som också har en rörelseyta runt om simkanalen samt visar filmmöjligheter för att öka den mentala stimulansen, också hälsofrämjande.

Visionen är att simkanalarenor blir en ny generation simanläggningar efter forna tiders utesimmande, förrgårdagens badhus, gårddagens simhallar och dagens äventyrs/upplevesebad, dvs ”Simning 5.0”

2 kommentarer

    • Urban Bengtson (inläggsförfattare)

      Tack! Och kul om fler blir med, hoppas också medierna ser detta och hakar på, så än fler idéer föds – och blir verklighet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.