Kunskap finns kommunalråd – i Umeå – att utveckla förskolemiljöer ur egna utredningar och minska smittrisker…

Kunskap finns kommunalråd – i Umeå – att utveckla förskolemiljöer – ur egna utredningar + nya idéer och minska smittrisker, se nedan:

Stress, buller, dålig luft + smitta i ”Sjuka och friska planlösningar i barnstugemiljöer”, mitt examensarbete 1993 – högaktuellt idag i virustider… + ett Funktionsprogram som ”mår bra” av revidering i de störande miljöerna pga många genomgångsrum, se föregående bloggar.

Så kommunalråd i Umeå, Hans Lindberg (S) och Anders Ågren (M), ur ert debattinlägg i VK igår, 26/3, syns vilja att uppmärksamma välfärdsutveckling som inte minst gäller barn och barnomsorg i Umeå – med uppmaningen ”Var kreativ” som denna blogg även handlar om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.