Goda och glada nyheter!!!!!!

Det känns bra att få avsluta dagen med beskedet om att de barn som vanvårdats i fosterhem kommer att få ersättning. Det är två veckor sedan jag skrev om detta och att jag var glad för att regeringen öppnade upp möjligheten för en bred överenskommelse. Vissa frågor ska inte styras av prestige, det ska vara självklart att beslut som blir fel ska kunna rättas till. En blocköverskridande överenskommelse som i detta fall gör beslutet ännu starkare och säkrare.  

Denna överenskommelse innebär att det tillskapas en särskild möjlighet till ekonomisk ersättning – ett enhetligt belopp om 250.000 kronor enligt Upprättelseutredningens förslag. Jag är glad och stolt över att Kristdemokraterna kunde vara med och verka för detta.Här kan ni läsa mer.  

 

 
Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.