Inspirerande möten i Stockholm

Hemma efter två inspirerande dagar i Stockholm när Kristdemokraternas lista till EU valet nästa år fastställdes. Jag är namn 41 och det är klart att jag inte har några förhoppningar om en plats i Bryssel, men jag är redo att arbeta hårt i den valrörelse som kommer. Tyvärr anser alltför många människor i Västerbotten att EU är för långt borta och att vi inte är en del av gemenskapen. Här har vi mycket att göra och jag vill vara med och förändra uppfattningar. EU valet gör skillnad.

image

Handlingar till fullmäktige.

Snart klar med förberedelserna inför morgondagens fullmäktige, i mitt tycke det viktigaste på hela året. Jag hann inte arbeta med det i Stockholm, men inspirerad blev jag, speciellt efter att ha mött dessa människor.

image

Alf Svensson, fantastisk människa, fd partiledare och nuvarande parlamentariker för Kristdemokraterna.

image

Ettan och fyrtioettan på listan, Lars Adaktusson toppar listan

image

Ebba Busch Thor, kommunalråd i Uppsala och listans andra toppkandidat.

Jag har haft en riktigt bra helg och jag ser fram emot fullmäktige imorgon!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.