Förändrade förutsättningar i badhusfrågan

…..min andra interpellation för dagen.

 

Förändrade förutsättningar i badhusfrågan

 

Den ursprungliga överenskommelsen mellan partierna i badhusfrågan innebar ett koncept med en 50 meters bassäng och ett äventyrsbad – unikt i sitt slag för att locka så många besökare som möjligt. Badhuset skulle byggas av en privat aktör och platsen som kompromissades fram var kvarteret Nanna.Det nu uppkomna läget innebär att kommunen ska bygga hela anläggningen själv (en investering på minst 250-300 miljoner).

 

De förändrade ritningarna innehåller också i vårt tycke ett för litet äventyrsbad med för få unika inslag. Platsen bör kanske diskuteras återigen om den är optimal utifrån de nya förutsättningarna. 

Med anledning av detta ställer jag följande frågor:

 

  • Utifrån de helt nya förutsättningar som gäller i badhusfrågan, anser du inte att det vore skäligt att på nytt analysera balansen mellan simbassäng och äventyrsbad, den fysiska placeringen av badhuset samt investeringens storlek?

 

 

Veronica Kerr (KD)                   

 

 

Etiketter: , , , ,

En kommentar

  1. Gun-Britt

    Har under hela processen undrat varför man inte skippar planerna på nytt badhus i centrala stan och istället bygger ut befintliga äventyrsbadet i Holmsund. Det är populärt, folk verkar inte ha problem att ta sig dit, och inte minst; Där finns parkeringsplatser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.